Bordás cső, komplett léghűtő
Bordás cső, komplett léghűtő
Cégünk a léghűtő méretezés és tervezés területén több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Ma már modern számítógépes méretező szoftverek segítik ezt a munkát. Komplett léghűtők szállításakor a gyártást megfelelő minősítéssel rendelkező gyártó partnereink végzik, a tervező irányítása és felügyelete alatt. Bordáscsövet külön is ajánlunk, versenyképes áron és kitűnő minőségben. A bordáscső kiválasztásában szívesen nyújtunk segítséget.

Lángzár
Lángzár
A robbanásveszélyes és gyúlékony anyagokat tároló és azokkal műveleteket végző vállalatok számára ma már szabványi előírás a lángzárak alkalmazása. A brit Elmac Technologies versenyképes áron kínálja lángzárjait és tartály biztonságtechnikai szerelvényeit. Gyártóüzemében robbantásos kísérletekkel ellenőrzi és igazolja gyártmány típusainak megfelelőségét.

Demiszter
Demiszter
A demiszter párna a mai napig a legszélesebb körben alkalmazott cseppleválasztási technológia. Egyszerű, aránylag olcsó. Az Omega Separations szakemberei több mint húsz éve dolgoznak a cseppleválasztási szakmában. Világrekord gyorsasággal képesek – adott körülmények közt – a felhasználó segítségére lenni a szállításaikkal.

Rendezett és rendezetlen torony töltet
Rendezett és rendezetlen torony töltet
Sokféle rendezetlen töltetet tudunk ajánlani akár európai akár ázsiai partnereink kínálatából. Anyagára nézve a saválló acél a legjellemzőbb, de különféle műanyagok is gyakran előfordulnak. Rendezett töltet esetében kérjük megadni a műszaki jellemző adatokat és/vagy a típus, modell kódot. 

Légző-szippantó
Légző-szippantó
A közvetlen működésű nyomás- és vákuum csökkentő szerelvények vagy másképpen légző-szippantó szelepek, olyan biztonsági szerelvények, amelyeket kifejezetten tároló tartályok védelmére fejlesztettek ki. A termékskála felöleli a csak nyomáscsökkentő, csak vákuumcsökkentő, illetve a kombinált, nyomás- és vákuum csökkentő szerelvényeket is. Mind kapható karimás kilépő csatlakozással, vagy egyszerű, környezeti kilépőnyílással. A légző-szippantó szerelvények használata rendkívül elterjedt a merevtetős, belső úszótetős, nagyméretű tároló tartályokon, a párolgási veszteségek minimalizálására. A szerelvény megakadályozza túlzott mértékű belső nyomás vagy vákuum kialakulását, mert ezek a rendszer egyensúlyának felborulásához, vagy akár a tároló edény károsodásához vezethetnek.

PDF icon Légző szippantó PDF